menjual 100% homemade skincare

Friday, 22 February 2013

"8 Pintu Murah Rezeki"

Assalamualaikum..salam jumaat sume...♥lame x update blog..sibuk ngan keje..pastu letih..huhu ok la pda pgi yg mulia nie
leesa nk bercakp tentang rzeki...nk thu knpe??sb my arjuna dh
nk msuk kerja 1.03.2013 nie..so im hepi for him..alhamdullilah
murah rzeki dia...so..leesa ada bce tentang "8 Pintu Murah Rezeki"

 ..Antaranya ialah:

1. Jangan Derhaka dengan Ibu Bapa.

2. Jangan Bergaduh dengan Saudara Mara.
3. “Tidak akan papa kedana orang yang pergi menunaikan haji..”
4. Sentiasa sembahyang sunat Dhuha.
5. Jangan tidur selepas solat subuh.
6. Selalu baca doa Al-Waqiah.
7. Rezeki ada dalam perkahwinan.
8. Rezeki ada pada anak “Semasa bayi itu lahir, 4 perkara ditetapkan antaranya ialah rezeki dan rezeki anak itu juga akan turun kepada ibu bapanya..
.♥..so leesa harap korang yg bce blog  
sayasayangsuamisaya nie dimurahkan rzeki slalu ok??..♥..insyaallah..aminn..

Friday, 15 February 2013

dapat gift lg~~~

arjuna : Mengapa sayang cintakan B ..? 
aku: kerana B cintakan ALLAH ..
arjuna: maksud sayang ..??
aku: kerana AGAMA yang ada pada B, selalu pesan agar syg jaga AURAT, jaga IMAN, jaga TAQWA, jaga MARUAH, jaga HATI, dan jaga MULUT ni .. jadi TIADA yang lebih UTAMA dari itu.. :')
# biar BERSAMA-SAMA melayari BAHTERA CINTA di dua SYURGA, iaitu SYURGA CINTA dan SYURGA ALLAH ♥

huhu...today hang out dgn my arjuna..guess what???...i dpat gift lg tawww..huhu..yeyeyyy...dapat novel baru...nie dia novel baru ku..from my arjuna..<3..lots of love..tq syg..mmuahh..!

cakkk aaa

Wednesday, 13 February 2013

surprise2!!..huhu

Assalamualaikum...teman2..penat sngt ari nie..huhu..tp nie dah ok kot..td dh rehat..malm nie xder ape yg nk diceritakn..huhu...just nk ucapkn alhamdulilah sb pda hari nie 13.02.2013...perkawinan aku dgn arjuna ku yg
tercinta dah mencecah  bulan yg ke 10..2 bulan lg genap la setahun...iaitu pada 13.04.2013 bersamaan 
hari ulang thun arjunaku yg tersayang..love you so much..maafkan syg sb mrajok td taw??huhui know u'll read my blog after this..huhuhuhihihi..so..mlm nie syg msak menu special untuk b..tunggu b blik men futsal je nie..surprise2!!!huhu...yackkkk..! <3 <3 #sayasayangsuamisaya#
cakkkk aaaa..huhu

Tuesday, 12 February 2013

my arjuna memasak..~~

Assalamualaikum...nie aku baru siap masak..opss..lupa plak..ari nie arjunaku yg masak..iye2 sangat nk mkn 
ayam kicap..so aku ajar dia cara2 nk msak aym kicap..boleh je tu??..huhu..sodap jer ..hehe..
penat keje nie xhilang lg..tp disebabkn dia nk mkn jgak ayam kicap tercenta dia tu...aku g je la wat..
tut2...dia mai jgak nk tlong..so aku suh dia wat terus je la..huhu..nk msuk dpur sangt..huhu..
aku nier dah boring mkn ayam kicap..tp dia xpnah boring plak?? smakin meminta nk makn ade ler..huhu
tp bgus jgak..bukan ke seorg isteri harus bersyukur bila msakan dia suami dia suka n nk tiap2 hari??
kn??hehe..ok la nk sambung bce novel..tu je la untuk today..oh ya..thanks untuk my arjuna sb sudi msak untuk cyg 2 3 hari nie..lots of love!...sedap!!sehingga menjilat jari kot??huhuhu..bukn senang nk tgk dia msuk dpur n kemas2 dpur sampai bersih ,itu sume sb aku keje,so dia la yg harus msak untuk aku n kmas2 umah smentra dia msuk keje nanti,tp ble aku dh hbis keje,aku la yg msak kt dia,bile aku keje dia yg msak and hantr mknan kt aku..kdang2 aku blik umah je lunch dgn dia..kshan kt my arjuna kne kmas umah ya??huhu..xper2~~baru gempak kn?...huhu..#sayasayangsuamisaya#


Monday, 11 February 2013

hadiah daripda arjunaku

Assalamualaikum..hari nie dah start keje wlaupon cuti aku msih pnjang la..tp disebabkn bnyak kerja yg nk  kne buat and ksihankan membr2 kt tmpat kerja tu..aku lupakan saje cuti aku yg msih berbaki seminggu lg tu
huhu...ok la..nie penat sangat2..sakit urat saraf aku nie wat keje td..huhu..so untuk hilangkan pnat aku tu..
layan novel la kejap..dapat hadiah from my arjunaku..selalu nyer hadiah yg dia bg novel je la..sb dia  xbg aku kacau dia main game...sb dia dah thu ble aku dah dpt novel aku xkan kcau dah dia tu..(nampak permainan dia dsitu..huhu)bile aku xkacau dia,dia plak mai kcau aku(boring la tu main game)..so kali nie dia bg 2 buah novel..huhu..yahooooo..dapat novel baru..nie dia novel baru tu..jom layan~~~.........tq sayang..i love you so much..mmuah3x..lots of love!! #sayasayangsuamisaya#
nie dah hbis bce..
                                                             nk smbung bce yg nie plak..






 

Thursday, 7 February 2013

from my hubby

video nie dbuat oleh arjunaku slpas beberape hari 

 berkawin..tq..so sweet dear..aku xthu pon dia wat video nie..<3 <3 video

Monday, 4 February 2013

baby i love you~~

video
There are three words, that I've been dying to say to you
Burns in my heart, like a fire that ain't goin' out
There are three words, & I want you to know they are true...
I need to let you know

I wanna say I love you, I wanna hold you tight
I want your arms around me & I, want your lips on mine
I wanna say I love you, but, babe I'm terrified
My hands are shaking, my heart is racing
Cause it's something I can't hide, it's something I can't deny
So here I go...
Baby I lo-o-o-ve you

I've never said, these words to anyone, anyone at all
Never got this close, cause I was always afraid I would falll
But now i know, that I'll fall right in-to your arms...
Don't ever let me go

I wanna say I love you, I wanna hold you tight
I want your arms around me & I, want your lips on mine
I wanna say I love you, but, babe I'm terrified
My hands are shaking, my heart is racing
Cause it's something I can't hide, it's something I can't deny
So here I go...
Baby I lo-o-o-ve you

Take it in, breathe the air
What is there to really fear
I can't contain, what my heart's sayin'
I gotta say it out loud...

Friday, 1 February 2013

ayam masak kicap untuk arjunaku..~~

Assalamualaikum..<3 <3
aku baru je siap msak mkanan kgemaran arjunaku..ayam kicap..
dah lame dah dia mintak..alhamdulillah..dpat jgak aku pnuhi permintaan dia ..
dari sebulan yg lalu hingga pg td..nk ayam kicap..ayam kicap..ayam kicap..
aku pjuk dgn mkann lain pon xnk..nk ayam kicap dia tu je..huhu....
aritu bkan aku xnk buat..tp alahan aku kuat sgt..bau tumis je...muntah teruk sampai nk pngsan rasenyer(over dh tu)huhu..mengidam la tu..huhu..mse msak td pon ada jgak nk muntah tu..tp ok la skit dari dlu..
dlu xboleh bau langsung mknan bergoreng nie,,alhamdulillah dah beransur ok..hehe..
org ckp kalo kuat alahan bby boy??? its that true ??..huhu so nie la hasil msakn aku tu..jom tgk..huhu..selamat menjamu selera sume!!
                                                    # sayasayangsuamisaya#